Cine suntem ?

Cine suntem ?

ABC FITNESS se axează, în principal, pe dezvoltarea celei mai bune oportunităţi de consultanţă în fitness, wellness şi cursuri acreditate. Suntem dezvoltatorii standardului de instructor aerobic-fitness, dar nu ne mulţumim doar cu atât.

Wellness Sport este, evident o alta ramură a consultanţei oferite, pentru că, fitness şi wellness nu înseamnă doar mişcare, înseamnă şi o nutriţie adecvată. Ne mândrim cu dezvoltarea cursului acreditat de TEHNICIAN NUTRIŢIONIST şi mergem mai departe decât atât: oferim consultanţă nutriţională de specialitate şi de cel mai înalt nivel.

Scopul nostru

Nu ne mulţumim cu puţin. Educăm oamenii, îi ajutăm să-şi schimbe vieţile, iar acest lucru se face pas cu pas, în timp, în tot ceea ce înseamna „wellness”. De aceea, nutriţia reprezintă un capitol extrem de important, iar noi suntem pregătiţi să oferim cele mai bune sfaturi, consultaţii şi informaţii în acest sens.

Un viitor posibil

Totul este realizabil”: aceasta este deviza după care ne ghidăm. Specialiştii noştri în nutriţie posedă mult mai multe calităţi, pe lângă cele profesionale. Aici vorbim de pasiune, motivaţie, intuiţie sau, pur şi simplu, o mentalitate de învingători.

Acesta este primul pas spre schimbarea oricărui tip de comportament, inclusiv cel nutriţional. Noi ne propunem să dezvoltăm întregul concept de „stil de viaţă sănătos”, iar nutriţia joacă, aici, un rol extrem de important. De aceea, credem în cunoştinţele noastre, ghidate în mod special de pasiune. Suntem convinşi că orice scop poate fi atins, deoarece suntem pregătiţi pentru orice provocare.

Pentru cei care vor să facă o schimbare în ceea ce priveşte alimentaţia lor, indiferent de motiv, Wellness Sport reprezintă oportunitatea de a face primul pas. Începând de aici, ne ocupăm noi, pentru că e pasiunea noastră. Prin intermediul acesteia, reuşim să schimbăm vieţile oamenilor.

Mentenanţă website realizată de : Cril Design