Evenimente

De sarbatori gatesti… SANATOS! Cu Chef FELIX

 

gatestisanatosdesarbatori2Poate că pare greu, dar nu este! Sărbătorile pot fi la fel de frumoase şi gustoase, chiar dacă schimbăm puţin preparatele tradiţionale! Creativitatea stă la baza unei alimentaţii sănătoase, aşa că… de ce nu? De ce să nu încercăm anul acesta să mâncăm sănătos de sărbători?

Vă aşteptăm pe 14 decembrie să învăţăm ce înseamnă:

–          Preparate sănătoase de sărbători

–          Dulciuri gustoase şi sănătoase

–          Preparate vegetariene de sărbători

–          Surprize dulci şi sănătoase pentru copii (pentru că e foarte important să ne asigurăm că cei mici se vor învăţa de mici cu o alimentaţie sănătoasă, pentru a evita problemele de sănătate)

–          Si multe alte suprize!

Chef FELIX vă invită la o călătorie într-un univers paralel, în care, în preajma sărbătorilor de iarnă, vă va arăta cum puteţi găti în aşa fel încât să puneţi pe primul plan atât sănătatea, cât şi gustul!

Mai mult decât atât, acesta va găti LIVE reţete sănătoase de 15 minute fiecare! Aşadar, veţi beneficia atât de preparate sănătoase şi gustoase, dar şi rapide!

Pentru înscrieri, vă aşteptăm să:

–          trimiteţi mail la: office@abcfitness.ro

–          ne sunaţi la numărul 031 107 20 44.

Costul acestui workshop este de 189 de lei, platibil în rate, aşadar, puteţi rezerva un loc la workshop-ul care vă va schimba gândirea, alimentaţia şi chiar stilul de viaţă!

Mentenanţă website realizată de : Cril Design