Preparator Fizic

Cum aleg un preparator fizic cu care sa lucrez?

Atunci cand te hotarasti sa urmezi un program de antrenamente fizice, ai nevoie de un preparator fizic care sa te ajute sa atingi scopul urmarit in cel mai scurt timp si sa executi corect exercitiile incluse in programul tau de pregatire fizica. Insa, cum alegi preparatorul fizic cu care sa lucrezi pentru a te asigura ca optezi pentru un profesionist?

 Unde gasesc un preparator fizic pentru a-l contracta?

In general, preparatorii fizici au pagini de facebook sau site-uri pe care se promoveaza si posteaza constant sfaturi in materie de fitness, imagini si video cu programe de antrenament si evolutiile clientilot lor. De asemenea, salile de fitness au preparatori fizici angajati sau colaboratori pe care ii poti contracta si pentru antrenamente personale. Totodata, poti intreba in cercul de prieteni ce preparator fizic au contractat pentru a apela la un profesionist recomandat de o persoana de incredere.

Dupa ce criterii aleg un preparator fizic?

  • In primul rand, preparatorul fizic trebuie sa fie licentiat si autorizat pentru practicarea acestei meserii. Astfel, vei stii ca are calificarea necesara deoarece in salile de fitnes sunt foarte multe persoane care se considera preparatori fizici doar pentru ca stiu sistemul de functionare al aparatelor si au rezultate cu antrenamentele pentru propria persoana.
  • Trebuie sa fie o persoana care sa iti inspire incredere si sa te simti confortabil pentru a putea lucra relaxat si a te concentra exclusiv pe realizarea corecta a exercitiilor.
  • Trebuie sa fie un preparator fizic ce poate lucra la o sala de fitness care este intr-o locatie usor accesibila, pentru ca drumul pana la sala sa nu fie un considerent in a intrerupe antrenamentele.
  • Preparatorul fizic trebuie sa fie un profesionist, pentru a-i putea impartasi problemele si starile ce iti pot influenta implicarea in timpul antrenamentului.

Mentenanţă website realizată de : Cril Design